Thursday, May 17, 2012

Ősrégi kenutúrák, 3. rész

Wigyorex, Iván, Hajni és a szerfelett másnapos tekintetű Zita hallgatják Nagyember sztoriját arról, mi történt a Ladánybene-táborban. Wigyi volt az egyetlen ember 200 km-es körzetben, aki hosszú nadrágot viselt, westcoast-csizmával.
Tünci és Lajos boldogan ér partot, balszélen valaki zoknis papuccsal cuppog a sárban, teljesen indokolatlanul.
Dezső, Csabi, Lajos, Timi, Anna várurak, várúrnők. A háttérben Krisztián szalad épp, megneszelte, hogy féláron van a várdai kicsi.
Tomuszék hajója, az Inka. A kisportolt fogtechnikus néha három nővel tűnt el a folyóparti dzsungelben.
Tuzsér és Tokaj közt épp a Lost című sorozat magyar remake-jét forgatják.
A magyar Lostba is számos izgalmas, látványos jelenetet terveztek. A castingra jelentkezett szereplőknek majomhintán kellett bizonyítani, jó 10-12 méter magasból kellett belezuhanniuk a Tiszába. Aki túlélte, mehetett a következő körbe.
Volt, aki nem lengett ki a végéig, őt hamar diszkvalifikálta Andy Vajna producer.
Szuti, Emese, (Nyers) Anna, Timi. A háttérben Zima Annája vallja épp meg Bandinak, hogy soha nem szerette a Vasast, sem a hosszú hajú fiúkat, de mágnesként vonzotta a fiú utánozhatatlan ivóképessége.
Legalább hatan ácsorognak abszolút tanácstalanul, nem érkeztek meg időben a sátorösszerakó rabszolgák.
Wigyori általában utolsóként indult neki a távnak, és mivel rendre csontszáraz evezővel (de nem száraz bendővel) ért be, utolsóként evickéltek partra. A fotográfián Imi és Orsi társaságában látható, a mostaninál 85%-kal kisebb hassal.
Makezzo is beérkezett, gyermeki mosollyal, elegáns panamakalapban: ki tudja, mivel múlatta az időt a vizen, két nővel?
Rita, (Venczel) Timi, Dezső, Csabi, Krisz. Utóbbi tréfásan péniszhosszabbítóként használja az evezőt, mindig is fantasztikus humora miatt szerették a lányok.
Ez egy csodálatos pillanat: Kalmár fotós azt kapta el, amint Nagyember orálisan épp kielégítette Papzsótit a Trabantban. Utóbbi próbál úgy tenni, mintha nem lett volna jó.
A Cirque du Soleil menedzsere épp körtepálinkát szürcsölt a parton, leöblítve langyos Borsodival, amikor a fiatalok úgy döntöttek, megpróbálják lenyűgözni a szakembert. Barátaink közül kiből lett azóta világhírű akrobata? Senkiből? Talán nem véletlen.
Csabi iszik, Tomusz inna. Ezen kis szakadt kocsma kinti részén volt később egy csodálatos István, a király-blokk, mindenki énekelt vidáman, még Vikidál Gyula is megkönnyezte (volna).
Lajosnak a foga fáj, Szutter pedig aggódva nézi, sikerül-e kiúsznia Zolinak az iszapos vízből.
Krisztián, Csabi, Anna és a tehenek. Különleges frizurák, divatos felsőruházat.
Krisz haja továbbra is büntető. Jobbról Timi incselkedik a másnaposan ücsörgő Ivánnal.
(Fogász) Zsuzsi, Pepe, Gábor, Csilla, Andi valamikor a gyerekkor végén. Lehet, hogy nem is ittak jól a túrán?
Úgy tűnik, szegény Tomuszt kirakták a lányok, mert beült Zoliék hajójába.
El Bundy, Csapek, Lajos. Jobbról egy letakart fejű hulla.
Egy közepesen rossz Adidas-reklám, valószínűleg Tivadar nevű településnél, szemben Kisarral (ahol a társaság kiitta egy kocsma éves pálinkakészletét, amit erősen nehezményezett a megdöbbent tulaj).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home